sznels Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam, Problem wystąpił po ostatnich aktualizacjach windows update - próbowałem aktywować ponownie office - skończył się na tym ze chciałem całkowicie odinstalować pakiet i zainstalować ponownie Niestety office nie chciał się usunać z dezinstalatora wiec usuwałem ręcznie pliki i rejestry Teraz wyskakuje mi zawsze błąd przy instacji 1920 - próbowałem w usługach zmienić na logowanie z sieci ( próbowałem ale nie wiem czy dobrze używać icacls "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OfficeSoftwareProtectionPlatform" / GRANT "Network Service:" t Ponadto nie chce się teraz uruchomić usługa : Wywala błąd 80070002 Exploler potrafi się tak czasem wywalić błąd przestał działać . I pytanie czy po 6 latach to już lepiej zrobić format czy coś jeszcze poradzimy ? FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt log.txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Miałem kiedyś podobny problem z 2013. Nie pomagała naprawa oraz ponowna instalacja. Musiałem wykonać całkowitą deinstalację pakietu przy pomocy Fixa i dopiero wówczas instalacja przebiegła bez problemu. Przeczytaj TO - nie sugeruj się, że problem tyczy Excela. W linku jest link do Fixa - deinstalatora Office`a. KLIK. Odnośnik do komentarza
sznels Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Niestety ten deinstalator office' a nie działa - pewnie dlatego ze robiłem procedurę ręcznego usuwania office o usuwałem przy tym rejestry i nie widzi aktualnie office w systemie. Nie można zidentyfikowac problemu w ramach rozwiązania problemu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Czy możesz ponownie zainstalować Office`a i dopiero użyć deinstalatora? Pewnie nie da się w ogóle zainstalować. Spróbuj zgłosić ten problem jeżeli masz konto na MS. Tak jak w linku z Excelem. EDYTA Mam starszą wersję deinstalatora OFFICE`a - LINK. Spróbuj użyć i napisz czy możesz go pobrać z linka. Wcześniej nie korzystałem z tej opcji udostępniania. Edytowane 21 Lutego 2016 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
sznels Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Pobranie działa - lecz niestety tak namotałem ze usuwałem ręcznie rejestry ze teraz to już chyba nie mam wyjści i aby odzyskać office to format;/ Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Napisz prośbę (pytanie) do supportu. Kiedyś już z tego korzystałem chyba przy problemie z 2007 i aktywacją. Trzeba trochę poczekać ale odpowiadają. Mój problem rozwiązali. Może to - http://support.microsoft.com/ContactUs Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi