klebe Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam serdecznie.Mam problem z wentylatorem w laptopie. Laptop kupiony kilka miesięcy temu. Wentylator był głośny od nowości (wcześniej jedynie podczas odpalenia gry). Teraz szumi strasznie głośno nawet przy przeglądaniu neta (filmiki na youtube itd). Wieczorem jest to strasznie irytujące. Proszę o pomoc w odczytaniu loga z Hw Monitor. Czy temperatury są za wysokie i czy laptop nadaje się na gwarancję? Pozdrawiam Laptop HP Windows 10 64bit Intel core i-5 5200U CPU 2,20 GHz Intel Graphic HD 5500 i Nvidia Geforce 820M Avast antywirus Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Temat stary. Akurat w lutym miałem zmniejszoną aktywność na forum, a potem temat umknął mi. Temperatury stanowczo za wysokie. I to mocno. 93 stopnie. I to na cpu! Kolega odróżnia marki samochodów? Nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś informując jaki ma samochód, napisał tylko firmę i ew. wersję opon ;-). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi