don1906 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam, Zainstalowałem sobie dzisiaj Windows 10 na czysto, chciałem zainstalować sterowniki jednak przy instalacji sterów do chipsetu system zawiesza się i jedyne co mogę zrobić to zrestartować komputer. To samo gdy próbuję zainstalować stery do karty graficznej. Dodam, że na Windows 7 wszystko instaluje się bez problemu. Specyfikacja komputera: ASRock Z87 Extreme 4 ASUS R9290 DC2OC I5 4670K Ktoś wie na czym może polegać problem?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 W10 to bardzo ogólne pojęcie. x32 czy x64? Która wersja 10240 czy 10586? We wtorek były aktualizacje. Pokaż obrazki z System Summary (HWInfo) oraz z Menadżera Urządzeń - KLIK. W10 sam dba o sterowniki. Mam dokładnie tą samą grafikę i instalowałem bez żadnego problemu. Czy pobrałeś właściwą wersję? Konfig w stopce. Chipset samoczynnie zainstalowany przez W10. Odnośnik do komentarza
don1906 Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Windows x64 Pro. Co do sterowników pobrałem najnowsze ze strony AMD, z grudnia bodajże. Screeny z HWInfo oraz Menadżera urządzeń: oraz z HWInfo Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Napisałem Pokaż obrazki z System Summary (HWInfo) Sensors też potrzebny i tu jest OK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi