Alcor Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam, mam mały problem z paskiem zadań ponieważ często przestaje reagować. Plus nie mogę użyć GMER-a gdyż za każdym razem pokazuje mi błąd i restartuje mi laptopa. Logi z FRST: Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Detrioux Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Czy posiadasz może u siebie program do istalowania wirtualnych napędów jak Daemon czy alkohol? Jeżeli tak odinstaluj go ponieewaz powoduje on problem z GMER'em oraz odinstaluj (jeżeli został zainstalowany) SPTD. Link z informacją: https://www.fixitpc.pl/topic/60-diagnostyka-infekcje-typu-rootkit/ temat Przygotowanie prawidłowego podłoża do uruchomienia programu. Odnośnik do komentarza
Alcor Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nic takiego nie ma jak tylko włączę program on zaczyna działać po czym system mówi że wystąpił błąd i restartuje mi laptopa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi