pieczarka9 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 witam powyzszy plik obciaza mi kompa w 100%,czytalem na forum wskazowki jak go usunac niestety nie moge robie tak: windows-service profiles-localservice i niestety tutaj u mnie nie ma pliku AppData. oczywiscie mam windows7,przeskanowalem antywirem, a program adw cleaner nie wykryl zadnych zagrozen prosze o pomoc i dalsze wskazowki pzdr. Odnośnik do komentarza
pieczarka9 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 witam powyzszy plik obciaza mi kompa w 100%,czytalem na forum wskazowki jak go usunac niestety nie moge robie tak: windows-service profiles-localservice i niestety tutaj u mnie nie ma pliku AppData. oczywiscie mam windows7,przeskanowalem antywirem, a program adw cleaner nie wykryl zadnych zagrozen prosze o pomoc i dalsze wskazowki pzdr. witam ponownie pomoze mi ktos bo naprawde, nie moge ogarnac tematu ,nie moge dojsc jak usunac ten plik presentationfontcache Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi