rocklee Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam! W załączniku skany. Przy używaniu gmera (skanowaniu) wyskakiwał błąd, że jakiś proces ma dostęp do ntuser (czy jakoś tak) i chyba, ale mogę się mylić do jakiegoś procesu systemowego również. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt tekst.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Opisz problem, o jakie "wirusy" chodzi, gdzie wykryte, co się dzieje. W raportach nie widać żadnych "wirusów", są tylko drobne szczątki adware i wpisy puste, czym zajmę się po otrzymaniu informacji jaki konkretnie masz problem. Odnośnik do komentarza
rocklee Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 No problem mam z usunięciem Dokładnie sytuacja wygląda tak: pierwszy skan zrobiłem adwcleanerem i coś tam wykrył (i oczywiście usunął [chodzi o isafe]). Później zrobiłem dokładny skan malwarebytes i wykrył ponad 2000 zagrożeń XD Oczywiście je usunął. Następnie zrobiłem te skany, a później jeszcze raz programem nr 1 i nr 2 z mojej listy i ciągle coś wykrywa (z 20 zagrożeń). Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) rocklee, zasady działu wyranie mówią, że należy przedstawić raporty ze skanerów, jeśli coś wykrywają. Zaprezentuj te raporty, które nadal coś pokazują, bo skąd mogę wiedzieć co i gdzie. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi