mortal Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam. Od kilku dni zauważyłem ( być może było tak już dużo wcześniej ), że nie naliczana jest liczba odwiedzin tematów. Dotyczy to każdego działu i każdego tematu. Dlaczego tak się dzieje? Dopiero jak ktoś napisze posta to liczba odwiedzin tematu zostaje powiększona - prawdopodobnie o wartość od poprzednio napisanego posta. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 W normalnych okolicznościach zadanie pędzi co trzy godziny (natychmiastowe odświeżanie licznika jest obciążeniem - wg mnie zbędnym). Ostatnio wykonałam kolejną (tymczasową) zmianę, czyli zadanie aktualizacji liczników wyłączyłam tu jako planowane zadanie (dla odciążenia krytycznego punktu 18-19) i ręcznie uruchamiam ten task w nocy. Dopóki nie jest ukończona diagnostyka felernej godziny, staram się nie wywoływać zadań, które są intensywne i krzyżują się czasowo. Odnośnik do komentarza
mortal Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ok, rozumiem. Dzięki za wyjaśnienia Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Zostało przywrócone domyślne ustawienie aktualizacji licznika, czyli cykl co trzy godziny via harmonogram. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi