Specson Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, jestem tu nowy i jeżeli był już temat tego typu to z góry przepraszam. Mój problem polega na tym że od kilku dni nie mogę włączyć menadżera zadań (win7). Ctrl+Alt+Delete po wybraniu opcji menadżera nic się nie pokazuje, Ctrl+Shift+Esc nie reaguje, a jak chcę uruchomić go poprzez kliknięcie prawym na pasek start wyskakuje okienko z napisem "C:\Windows\system32\taskmgr.exe" i poniżej "Błąd wykonania operacji inpage". Po wpisaniu taskmgr w uruchom wyskakuje to samo. Komputem skanowałem Malwarebytes Anti-Malware i używany był również Combofix. Miałem problem z CrystalDiscInfo, nie wiem dlaczego ale nie wykrywał dysków, próbowałem różnych wersji. GMER.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nic tu nie wskazuje na problem infekcji. Potem byłyby do czyszczenia drobne szczątki, ale na razie nie ma to sensu. Widoczny problem sprzętowy, temat przenoszę do działu Hardware. W Dzienniku zdarzeń błędy złych bloków dysku: Dziennik System: ============= Error: (02/02/2016 11:41:11 AM) (Source: Disk) (EventID: 7) (User: ) Description: W urządzeniu \Device\Harddisk0\DR0 wystąpił zły blok. 1. Dostarcz dane wymagane działem: KLIK. Jeśli dysk zostanie sklasyfikowany jako zdatny do dalszego użytku: 2. Wykonaj naprawę plików systemowych poleceniem sfc /scannow i dostarcz przefiltrowany raport CBS: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi