zwirek2 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Podczas instalacji Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable (x86) - 14.0.23026 wyskakuje błąd 0x80240017 (nieokreślony błąd) oraz komunikat "Instalacja nie powiodła się" System Win7 32bit Kombinuje czytam i nic mi nie wychodzi nie mam pojęcia w czym tkwi problem ,zaporę wyłączałem bo niby też ma jakiś wpływ ale nic to nie daje ,dajcie jakąś rade jeśli już ,a na pewno ktoś napotkał na ten problem PLIK Dziennika.txt Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Hmm.. czy masz zainstalowany SP1 dla Windows 7? m.g. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Kurczę, wpisuję w Google "0x80240017 visual studio" i od razu mam kilka pomysłów. Łącznie z jakimś filmem na YouTube, którego nie chce mi się oglądać... Na czym polega twoje: "kombinuję, czytam"? Odnośnik do komentarza
zwirek2 Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Właśnie nie mam zainstalowanego SP1 ,ponieważ mam Win7 Ultimate ,a gdy chce SP1 zainstalować to wyskakuje komunikacik ,odnośnik do tej strony poniżej ,i martwi mnie bo nie wiem jak to rozumieć czy trzeba na nowo instalować system czy tylko po prostu doinstalować uaktualnienie z płyty Windows http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/why-am-i-receiving-message-system-components-missing Dzisiaj akurat znów nowa przypadłość bo znowu błąd 0x80190194 podczas automatycznej aktualizacji Windows Live Essentials 2011 Win7 ,i stoi w miejscu koniec aktualizacji. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi