blad1053 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam. Od kilku dni mój komputer długo się wyłącza (ok. 5 min. na SSD) oraz przy włączeniu pokazuje taki komunikat: Ale to nie wszystko. Wiele programów i funkcji nie chce się uruchomić, a po ok. 3 min. pokazuje się takie okno: lub przez co nie mogę uruchomić services.msc, cmd jako admin, menedżera zadań. Nie mogę nawet uruchomić instalatora MBAM, Junkware removal tool, AdwCleaner z tego samego powodu, przez co nie mogę przeskanować komputera, a Macie jakieś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza
blad1053 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 @ref Zauważyłem, że już nie wyświetlają mi się komunikaty, nie wiem jak je nazwać, ale wyglądają tak: przez co nie mogę uruchamiać funkcji administratorskich oraz programów z niebiesko-żółtą tarczą na ikonce. Pamiętam, że na Win7 gdzieś w ustawieniach był taki suwak od poziomu kontroli aplikacji, który chyba zmieniał częstotliwość pytania o zgodę admina poprzez powyższe okno, lecz nie mogę tej opcji znaleźć w Win10. Wiecie, gdzie ją można znaleźć? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi