hiro12 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam chcialbym by tak jak co roku sprawdzili państwo logi z mojego komputera.Mój system ma juz 2,5 roku i chcialbym wiedzieć czy wszystko z nim w porządku, bo ostatnio sam z siebie zablokowal mi usuwanie i uruchamianie opery i wlasnie niewiem co jest tym spowodowane. Ps.rvkl.exe jest specjalnie na kompie. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
hiro12 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 halo czy tylko picasso potrafi na całym tym forum zrozumiec logi z FRST i GMER? Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 @hiro12 - tylko Picasso jest uprawniona do udzielania pomocy w tym dziale. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dodam: O tym kto jest uprawniony do pomocy w tym dziale jest w zasadach działu. Dodatkowo powstał przyklejony na zgłaszanie tematów bez odpowiedzi (to w tym temacie należało zgłosić, że temat nadal aktualny). W systemie jest zainstalowany Revealer Keylogger Free. Czy to celowa instalacja? Odnośnik do komentarza
hiro12 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak napisalem w pierwszym poście że celowo,ciekawi mnie sprawnosc systemu po 2 latach bo dodam ze nigdy mi tak windowsdlugo nie wytrzymywał! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Przepraszam, nie zauważyłam tego zdania z rvkl.exe na końcu. Raporty są limitowane i orientowane na określone zagadnienia. Infekcji tu nie widać. ostatnio sam z siebie zablokowal mi usuwanie i uruchamianie opery i wlasnie niewiem co jest tym spowodowane. Rozwiń tę myśl, na czym konkretnie polegała blokada Opery? I czy ona nadal ma miejsce? Z raportów nic nie wynika. W dzienniku tylko jakieś bezpłciowe błędy: Error: (01/26/2016 02:49:36 PM) (Source: Application Error) (EventID: 1000) (User: ) Description: Nazwa aplikacji powodującej błąd: opera.exe, wersja: 34.0.2036.25, sygnatura czasowa: 0x5660f702 Nazwa modułu powodującego błąd: opera.dll, wersja: 0.0.0.0, sygnatura czasowa: 0x5660f655 Kod wyjątku: 0x80000003 Przesunięcie błędu: 0x0008e599 Identyfikator procesu powodującego błąd: 0xb48 Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0xopera.exe0 Ścieżka aplikacji powodującej błąd: opera.exe1 Ścieżka modułu powodującego błąd: opera.exe2 Identyfikator raportu: opera.exe3 Odnośnik do komentarza
hiro12 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 blokada czyli nie uruchamianie się opery bład typu program opera internet browser przestał działac, prawdopodobnie dlatego ze zrobilem przywracanie systemu o 1 miesiac wczesniej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi