newpoland Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam złożyłem sobie nowy PC z uzywanych jak i nowych częsci: procesor: i5 2500Kram: ddr3 corsair vengeance b 2x8gb obudowa: SilentiumPC Brutus M25 Pure Blackpłyta główna: ASROCK Z77 Pro3karta graficzna: Gigabyte R7 370 OC 2GBzasilacz: corsair VS450dysk: samsung hdd 500gb 3.5 calamonitor: samsung syncMaster B2230 22" z przejsciówka vga na dvi podpięte do GPU Złożyłem zrobiłem format i instaluje sterowniki od płyty głównej. Pod koniec instalacji wyskoczył bład: Następnie zainstalowałem wszystko z płyty od GPU i restart kompa. Przywitał mnie komunikat: Sciagnołem ze strony asrock sterowniki do z77 win 7 x64 (http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Pro3/?cat=Download&os=Win764) na pendrive i kolejny format. Niestety ponowny format i instalacja sterowników sciągnietych ze strony producenta nic nie dała. Podczas instalacji nie było błędów raczej tylko nie zainstalowały się takie foldery jak:RST_Floppy(v11.7.0.1013_F6) - nie ma tu opcji setup ale za to folder: RST(v11.7.0.1013) został zainstalowany poprawnieCIR(v2.5.1003)- RapidStart(v1.0.0.1021) komunikat "ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowanego oprogramowania"Komputer zrestartowałem bez instalowania steroników od gigabyta i przywitał mnie komunikat: Po zaistalowaniu sterowników z płyty gigabyta czyli CCC oraz Gigabyte guru oc restart kompa i przywitał znany już komunikat: Nie czaje o co z tym chodzi odistalowałem tego Gigabyte guru oc a komunikat dalej wyskakuje. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł wie o co z tym chodzi będę wdzięczny za info, ja już pomału trace cierpliwość. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A zrobiłeś to, o co cię prosił? Znaczy wyłączyłes w BIOS/UEFI funkcję Virtu MVP? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi