Grillaz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam, Nie wiedziałem w którym dziale napisać, jak źle to proszę o przeniesienie. Otóż od dłuższego czasu zauważyłem że dioda od dysku pracuje cały czas w laptopie, nawet po uruchomieniu świeżo systemu. Jednocześnie zauważyłem również że karta graficzna mocno się nagrzewa pod samym systemem. Nawet jak na sztywno ustawiłem że ma być używana tylko zintegrowana. System: Windows 10 64bit oryginalny Laptop: Acer 5750g Postanowiłem przeskanować komputer GMERem i FRST. Skany FRST przeszedł cały i bez problemów (logi są załączone), natomiast za każdym razem gdy skanowałem GMERem to komputer padał na Bluescreen (BSOD). Załączam zrzuty minidump i screeny samego niebieskiego ekranu. Ta sama sytuacja jest gdy skanuje w trybie awaryjnym, też wywala. Postanowiłem przeskanować RAM i dysk twardy poszukując uszkodzeń. Skanowanie wyszło pozytywnie (załączone screeny) Zużycie dysku w systemie wskazuje na zerowe zuzycie, natomiast dioda od pracy dysku cały czas pracuje Pliki minidump wrzuciłem na dropboxa i podaje linka bo nie można wgrać na serwer https://www.dropbox.com/sh/vvhsu6plrktrxrh/AAAD94Rrxlz65WlF-M_n2PHqa?dl=0 Czy to może być jakiś wirus, bądź uszkodzony system? Proszę o wszelką pomoc i za każdą dziękuję. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Grillaz Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Podbijam temat. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ? Odnośnik do komentarza
Grillaz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Podbijam. Widzę że pliki zostały pobrane. Może ktoś mi pomoże. A może GMER nie obsługuje Windows 10? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi