DragonFire Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Potrzebuje uruchomić kilka starych gierek, albo raczej gierek, których nie mogę wystartować na HD5670. Ostatnio męczę się z Industry Giant 2. Nie chce chodzić nawet z patchami graczy (znaczy z pewnym 2.1 chodzi, ale w grze sie coś kicha i nie ma zysków, działają tylko wydatki ;p). Testowałem to już na trzech wirtualizerach systemów (VmWare, VirtualBox i Virtual PC), ale "this graphic card is not supported"... Spotkałem się w necie na coś, co by emulowało starą kartę na "nowych" grafikach, ale to "nowe" odnosi się do GF 6xxx/ATi R9xxx. Nic innego już nie znalazłem. Dlatego pytam, czy ktoś wie, czy istnieje coś, co pozwoliło by mi uruchomić tą grę? Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 DragonFire Dlatego pytam, czy ktoś wie, czy istnieje coś, co pozwoliło by mi uruchomić tą grę? - 1KLIK. Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 "-Czasami gra wywala się nagle. Ale to normalne. " heh U mnie to nie zadziała, bo mam Viste x64 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi