wieslaw531 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Nowa instalacja od zera (W10 Pro x64). W ustawieniach Dostawców wyszukiwania - tylko Bing. Wyszukiwanie innych pokazuje tylko pierdoły - brak googlarki. Nie mogę korzystać z Edge ponieważ zablokowana jest możliwość instalacji dodatków a ja potrzebuję dodatki Nortona (Skarbiec haseł) i na IE11 pod W10 jest to możliwe. EDYTA Na W7 oraz IE11 również nie jest to obecnie dostępne. W dodatkowych dostawcach są tylko debilne dodatki typu fejsbuk. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
toska78 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Na stronie internetowej Microsoft z dostępnymi dostawcami wyszukiwania dla IE (otwieranej poprzez Narzędzia -> Zarządzaj dodatkami -> Dostawcy wyszukiwania -> Znajdź więcej dostawców wyszukiwania...) trzeba zmienić język w jakim ma być wyświetlana ta strona (na angielski). Google pojawi się na liście w sekcji Add-Ons . Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Działa. Dzięki. Można zamknąć. Jestem na etapie dopasowania systemu do moich upodobań. Właśnie wkurzył mnie komunikat o zainstalowaniu aktualizacji. Zmieniam na Powiadamiaj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi