Wojtek01 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Mam dwie partycje z systemem Windows XP. I mam takie pytanie: czy można odinstalować program w systemie na partycji pierwszej używając do tego celu systemu na drugiej partycji(będąc zalogowanym w systemie na drugiej partycji)? Jeśli tak to jak to zrobić? Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wojtek01 I mam takie pytanie: czy można odinstalować program w systemie na partycji pierwszej używając do tego celu systemu na drugiej partycji(będąc zalogowanym w systemie na drugiej partycji)? Nie ma takiej możliwości (co Cię zmusza) . Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Wojtek01 użyj może do tego celu użyj Revo Uninstaller na poziomie "Zaawansowane" wycinając wszystko z "Document&Settings" oraz wszystko z rejestru systemowego co dotyczy tego programu. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Wojtek01 I mam takie pytanie: czy można odinstalować program w systemie na partycji pierwszej używając do tego celu systemu na drugiej partycji(będąc zalogowanym w systemie na drugiej partycji)? Jeśli tak to jak to zrobić? Tego się nie da zrobić w rozumieniu klasycznej deinstalacji. By usunąć program z poziomu innego załadowanego systemu niż ten z którego usuwasz: tylko robota ręczna. Tzn.: podmontowanie w zastartowanym Windows rejestru tego drugiego Windows (pliki NTUSER.DAT z katalogów użytkowników + pliki z \system32\config) i ręczne wycięcie wszystkich wpisów programu + usunięcie katalogów tego programu. switch48 Revo (ani żaden inny deinstalator) nic tu nie zdziała. To program dedykowany usuwaniu programu z tego samego Windows na którym jest zainstalowany, nie potrafi deinstalować aplikacji w trybie "offline" (czyli z innego niezaładowanego Windows). . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi