patrykl92 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jak wyżej mowa mam problem z niechcianymi reklamami. W tym celu korzystałem z ADWcleaner (załączam plik) oraz Malwarebytes-AntiMalware i wykryte pliki i błędy usunąłem. Problem nadal się pojawia. Najczęściej są to strony typu: tradeadexchange.com adacash.comzałączam loghttp://wklej.org/id/1891214/Addition_31-12-2015_01-07-47.txtFRST_31-12-2015_01-07-47.txtmam nadzieje ze post prawidłowo załączony. Z góry dziękuję za pomoc AdwCleanerC1.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 W logach nie ma niczego podejrzanego. Drobna kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: BHO: Brak nazwy -> {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} -> Brak plikuCHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [lpoimibckejjdjcfbdnajaicnklhfplh] - hxxps://chrome.google.com/webstore/detail/lpoimibckejjdjcfbdnajaicnklhfplhEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). Spróbuj przeinstalować przeglądarkę. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi