RagZ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam problem z Windowsem 7 32 bit w laptopie Lenovo, nagle przestały działać jakiekolwiek połączenia internetowe, czy to kabel czy to Wifi, a nawet internet z modemu USB nie działa Gdy wchodzę do Panelu Sterowania -> Centrum sieci i udostępniania pokazuje komunikat "Uruchomienie usługi zależności lub grupy nie powiodło się. Przeskanowałem komputer Malwarebytes, Adwcleanerem ze względu na dużo syfu, usunąłem również avasta. W momencie próby uruchomienia jakiejkolwiek usługi sieciowej dostaję komunikat: Błąd 1075: Usługa zależności nie istnieje lub została oznaczona do usunięcia. Pomysły mi się kończą więc proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
komar1993 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Problem może dalej powodować infekcja. Wstaw wymagane logi i poproś o przeniesienie tematu do działu pomocy doraźnej:https://www.fixitpc.pl/forum/38-dzia%C5%82-pomocy-dora%C5%BAnej/. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi