dep91 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam problem z komputer ponieważ pościągałem nie potrzebnie pliki nie wiadomego pochodzenia i chciałbym aby to ktoś prześwietlił komputer też zaczął się wolniej uruchamiać ak uruchamiam GMER wyskakuje takie coś C:\Windows\system32\config\system:proces nie może uzyskać dostępu do pliku,ponieważ jest on używany przez inny procesC:\user\media expert\ntuser.dat proces nie może uzyskać dostępu do pliku ponieważ jest on używany przez inny proces tak wyskakuje podczas skanowania i skanowanie sie kończy Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja w tych logach nie widzę niczego podejrzanego. Otwórz Notatnik i wklej w nim: CHR HKLM\SOFTWARE\Policies\Google: Ograniczenia <======= UWAGABHO: Brak nazwy -> {B164E929-A1B6-4A06-B104-2CD0E90A88FF} -> Brak plikuEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
dep91 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzięki za sprawdzenie zrobiłem tak jak było zalecane Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi