soob Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, Dostałem jakiś czas temu laptopa, którego miałem zrobić mojej mamie do gier. Po formacie i reinstalacji systemu, Windows (7: Home Premium) nie widzi zupełnie karty sieciowej. Wcześniejszy właściciel laptopa używał normalnie internetu. Jaka może być tego przyczyna? W załączniku przesyłam zdjęcie z Menadżera Urządzeń. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przynajmniej brak sterownika karty sieciowej . Odnośnik do komentarza
soob Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Przynajmniej brak sterownika karty sieciowej . A skad mam wiedziec jaki sterownik zainstalowac nie znajac rodzaju karty? Odnośnik do komentarza
KSU Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A skąd mamy wiedzieć jaki to laptop? Odnośnik do komentarza
soob Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Model: ASUS A52F Odnośnik do komentarza
Gaberus Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 https://www.asus.com/Notebooks/A52F/HelpDesk_Download/ Wybierasz jaki masz system i pobierasz sterowniki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi