picasso Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich użytkowników fixitpc.pl! Dużo zdrowia, radości, obfitych "łupów" pod choinką. Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla Administracji...tu w osobie Picasso...oraz pozostałych użytkowników. Pięknej choinki, ekstra prezentów, kuszących potraw....i śniegu Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dołączam się do życzeń. Radosnych, spokojnych i wesołych Świąt. Administracji życzę wieeeelu nowych użytkowników i rozwoju forum a tym, którzy pojawią się tu z problemami skutecznego ich rozwiązania. @ichito Śniegu nie będzie. Dwa lata temu kupiłem odśnieżarkę i dotychczas pracowała 10 minut. Przykro mi. Odnośnik do komentarza
cyrkiel85 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza
Luuk Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Merry christmas and a happy new year! Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz udanego nowego roku życzę wszystkim użytkownikom Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi