picasso Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No ja myślałam, że usunięcie kont nie jest po prostu możliwe, że są potrzebne. Skoro tu jest droga wolna, to rzecz jasna usunięcie kont (z potwierdzeniem usuwania danych z dysku) to najszybsze rozwiązanie. Gdy to już przeprowadzisz, końcowe kroki: 1. Zastosuj DelFix oraz wyczyść foldery Przywracania systemu: KLIK. 2. Materiał edukacyjny, by ograniczyć podobne problemy: KLIK. Odnośnik do komentarza
ArekG Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ok mam jeszcze pytania żeby wiedzieć czy dobrze robię : 1. Normalnie poprzez panel sterowania usuwam oba konta. 2. DelFixa używam na Arku tak? Edit. Po usunięciu kont mogę stworzyć nowe konto? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 3xTak. Wszystkie operacje z poziomu Arka (konto o uprawnieniach administracyjnych). Odnośnik do komentarza
ArekG Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dziękuje bardzo za pomoc i poświęcony czas picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi