agressive1337 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam, od dwóch a nawet trzech dni nie mogę wejść na strony antywirusowe czy microsoft. Zauważyłem też, że nie działa mi strona twit*h.tv , a*k.fm , spe*dtest.net itp. Ogólnie czytałem na internecie, że może być to problem z Confickerem. Dołączam stosowne logi. Z góry dziękuję za pomoc. Addition.txtFRST.txtShortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Brak widocznych oznak infekcji. Dostarcz brakujący obowiązkowy log z GMER. Odnośnik do komentarza
agressive1337 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dołączan skan z GMER oraz chciałbym jeszcze zaznaczyć, że jak wchodzę w ustawienia połączenia i klikam w moją kartę to przy IPv6 pisze, że nie mam dostępu do internetu. Przy IPv4 pisze, że internet jest. gmer.txt Odnośnik do komentarza
agressive1337 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Poradziłem już sobie z problemem. Nie była to wina Confickera tylko dostawcy internetu. Myślę, że można zamknąć. Wszystko się ładuje i działa poprawnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi