jarobtm Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Cześć, Jak w temacie, proszę o pomoc z usunięciem yoursite123 Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Brakuje trzeciego obowiązkowego pliku FRST Shortcut. Proszę wrócić do konfiguracji FRST i uzupełnić brakujący plik: KLIK. Odnośnik do komentarza
jarobtm Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ok, wrzucam 3 wymagane pliki Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Co konkretnie robiłeś w międzyczasie? Jest zasadnicza różnica między poprzednimi logami, a nowymi. Zniknęły tytułowe przekierowania. Czyli tylko kosmetyczne działania: Otwórz Notatnik i wklej w nim: CloseProcesses: CreateRestorePoint: DeleteKey: HKCU\Software\1Q1F1S1C1P1E1C1F1N1C1T1H2UtF1E1I DeleteKey: HKCU\Software\dobreprogramy DeleteKey: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ZoneMap\Domains DeleteKey: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\mountpoints2 DeleteKey: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\yoursites123Software C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Haali Media Splitter C:\Users\Ewa_Rafał\AppData\Roaming\IEDJ C:\Users\Ewa_Rafał\AppData\Roaming\Microsoft\Office\Niedawny\*.LNK EmptyTemp: Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Napraw (Fix). Czekaj cierpliwie, nie przerywaj działania. Gdy Fix ukończy pracę, system zostanie zresetowany. W tym samym katalogu skąd uruchamiano FRST powstanie plik fixlog.txt. Przedstaw go. Nowe skany FRST nie są mi potrzebne. Odnośnik do komentarza
jarobtm Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Dzięki za pomoc. W międzyczasie ktoś inny zaproponował mi rozwiązanie, stąd brak przekierowań w nowych logach. Nie byłem pewny czy się tego pozbyłem, ale wychodzi na to że tak. Dzięki wilekie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Ale podany Fix FRST nadal aktualny (robiony w oparciu o najnowsze raporty, a nie stare). Przedstaw wynikowy fixlog.txt. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez picasso Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi