blub Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam, Mam problem taki, że zostałem wylogowany samoistnie z pewnego forum, gdzie handluje się wirtualną walutą. Nie mogę się zalogować ponownie, bo pisze że niepoprawne hasło. Nie wiem co się stało.Używam Keepass @SSfw razem z Sbie.Prosiłbym Cię Picasso o podejrzenie logów. edit: Poprzez emai, resetowanie hasła, udało mi się zalogować i wszystko jak narazie wydaje się wporządku. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W raportach nie widać żadnych oznak infekcji. Trudno mi cokolwiek powiedzieć na temat opisywanego zdarzenia. PS. Sugeruję się pozbyć Hotspot Shield 5.0.2 - wersja darmowa serwuje reklamy. Odnośnik do komentarza
blub Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dzięki bardzo za poświęcony czas. Dzisiaj po włączeniu laptopa pojawiło się okno cmd, na jakieś 2sekundy (po wczytaniu pulpitu). Nie zdążyłem zobaczyć co to było. W każdym razie możesz zamknąć temat, jeśłi wszystko wygląda na ok. Pś. HS mam w pełnej wersji. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W raportach nie widziałam żadnego wpisu pasującego do uruchamiania okna cmd, a jedyna instalacja która mi się kojarzy z uruchamianiem linii komend to AMD. To wystąpiło tylko raz i już się nie pojawia przy kolejnym restarcie? Gdyby jednak efekt się powtarzał, możesz dodać nowe raporty FRST. Odnośnik do komentarza
blub Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pojawiło się tylko jeden raz. Asykuracyjnie podsyłam świeże logi. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie notuję żadnych podejrzanych obiektów. Temat uznaję więc za zakończony. 1. Usuń drobny błąd WMI narzędziem Fix-it: KLIK. 2. Przez SHIFT+DEL (omija Kosz) skasuj foldery C:\FRST + D:\Pobrane\FRST-GMER. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi