keramti Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, przeszedłem z Windows 7 na Windows 10 i jak na razie jestem bardzo zadowolony ale , mam dwa profile z kontem MIcrosoft do logowania na jednym koncie wszystko działa a na drugim nie działają takie okienka jak Kalendarz,Zdjęcia,Mapy, Sklep w jaki sposób przywrócic do życia te okna?Mam jeszcze inny problem,a mianowicie na koncie dziecka pomimo,że jest zaznaczone ,że może grać w jakomś grę to ja jako rodzic muszę wpisać hasło aby była gra dostępna- w jaki sposób to ominąć? Edytowane 4 Grudnia 2015 przez keramti Odnośnik do komentarza
keramti Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jak nie wpisywać hasła? Zgodziłem się aby gra została zainstalowana ,ale teraz gdy jestem po za domem muszę podawać hasło aby można było w nią grać- jak ustawić aby gra nie wywalała takim monitem ani nie prosiła o hasło? Dziecko ma profil standardowy hciałbym aby tak zostało-ale bez wpisywania mego hasła jako administratora. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi