wojtuq Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Od dłuższego czasu mniej więcej od 3 miesięcy mam problem z powolnym internetem, czasami bywa tak, że strony wchodzą pomału ale najgorsze jest to, że filmy online muszę ładować w całości albo do połowy. Bywa też tak, że jest lepiej ale przeważnie jest ciężko i nie ważne jaki to odtwarzać filmów online i czy są to długie filmy czy anime, które trwa 24min. Ogólnie komputer jest podłączony do sieci za pomocą TP-link TL-WA850RE ale nawet po podłączeniu do rutera nic się nie zmienia to samo dotyczy smartphon'ów czy innego laptopa. Głównie korzystam z komputera i to na nim oglądam filmy i przeglądam strony. Używam do tego opery ale od najnowszej aktualizacji ma tak, że się zawiesza i muszę ją od nowa włączać. W txt. napisałem szczegóły karty sieciowej. Link do skanu z Netalyzr http://n1.netalyzr.icsi.berkeley.edu/summary/id=43ca253f-21556-11aab781-f96e-4157-b9df Specyfikacje Win 10 Home Intel i5-2310 Asrock z77m 4GB ram, nie wiem jakiem firmy XFX AMD Radeon HD6700 Ruter : Speedport W724V Wzmacniacz sygnału TP-link TL-WA850RE dostawca internetu Telekom DE Usługa MagentaZuhause S, download do 16MBit/s upload 2,4MBit/s Zaawansowane.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt net-log.txt FSS.txt Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Dalej nikt:( Odnośnik do komentarza
wojtuq Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jest ktoś wstanie pomóc już 13 dni nikt się nie odezwał Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Może po prostu skontaktuj się z dostawcą internetu i powiedz o co chodzi. U mnie problem był kiedyś związany właśnie z tym, okazało się że mieli w swojej serwerowni mimowolne restarty co jakiś czas Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi