trawa7872 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam Bardzo proszę o analizę loga pod kątem wszelkich śmieci. Nie działa mi poprawnie przeglądarka Internet Exploer, zawiesza się zaraz po uruchomieniu. Samodzielnie wykonałem skany programami AdwCleaner i Malwarebytes Anti-malware, oba znalazły śmieci i raczej poprawnie usunęły. Z góry Dziękuję za Pomoc Pozdrawiam Mariusz Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Temat przenoszę do działu Windows XP. To nie jest sprawa infekcji. Drobne korekty, teraz nieistotne, potem. Nie działa mi poprawnie przeglądarka Internet Exploer, zawiesza się zaraz po uruchomieniu. Potwornie stara wersja IE6 zintegrowana z systemem XP: Internet Explorer Wersja 6 (Domyślna przeglądarka: Chrome) Wykonaj aktualizację do wersji IE8, link w przyklejonym: KLIK. To i tak bardzo stara wersja i na niej będą również różne problemy, choćby z poprawnym renderowaniem niektórych stron, ale dla XP wersje IE9 do IE11 nie są dostępne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi