Bogdan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Od jakiegoś czasu używam programu Malwarebytes' Anti-Malware i zauważyłem , że blokuje on dostęp do niektórych stron, które nie wydają się podejrzane. I tak np.: -www.windows7.pl - przeglądarka nie może w ogóle wyświetlić strony, -www.pudelek.pl - strona jest wyświetlana niepełna, generalnie blokowane są wszystkie zdjęcia Trochę uciążliwe będzie dodawanie wyjątków, jeśli takie blokady będą częstsze. W ustawieniach nie ma zbyt wielu możliwości.Zastanawiam się co program analizuje stosując blokady: treści czy sugeruje się pulą adresów? Bo pudelek to 193.xx.xx.xx , a windows7 195.xx.xx.xx .Ale już strona fixitpc.pl nie jest blokowana a adres 194.xx.xx.xx Odnośnik do komentarza
jankomuzykant Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witaj 1.Możesz zgłosić strony które blokuje tutaj 2.Dodaj adresy które blokuje do wyjątków blokera Odnośnik do komentarza
Bogdan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 2.Dodaj adresy które blokuje do wyjątków blokera O wyjątkach napisałem i nie o to mi przecież chodziło. 1.Możesz zgłosić strony które blokuje tutaj I pewnie program zaraz przestanie blokować? Odnośnik do komentarza
jankomuzykant Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 O wyjątkach napisałem i nie o to mi przecież chodziło. Zapytaj Marcina Kleczyńskiego I pewnie program zaraz przestanie blokować? Do sprawdzenia . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi