lorkan666 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam, Problem natury takiej jak w temacie. Występuje od wczoraj gdy wyłączyłem komputer przed snem. Generalnie zawsze dłużej czekałem aż będzie dyspozycyjny po zalogowaniu ale aktualnie tylko przez kilkanaście sekund można coś zrobić później działa jakby przymulony. Udało mi się uruchomić w początkowej chwili taskmanager i obserwowałem że usługi uruchamiają się jedna po drugiej jednak dość wolno. W trybie awaryjnym system po zalogowaniu nie muli. Wykonywałem czysty rozruch jednak to nie pomagało. Wyłączałem usługi startowe itp. Obczytując różne tematy skłaniam się ku problemowi z jakimś sterownikiem jednak nie jestem tak dobrze obeznany z systemem. Mam nadzieję, że dołączyłem wszystko co konieczne. Pliki dziennika dołączam osobno bo zip był zbyt duży. http://sendfile.es/pokaz/573912---fism.html Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Addition.txt Autoruns.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
lorkan666 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Po pełnym chkdsk /f /r i naprawieniu jednego problemu uruchomił się normalnie także można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi