ciapus4 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam, od tygodnia mam problem, przy zamykaniu systemu pokazuje się aktualizowanie systemu 1...z...1 i komputer się wyłącza normalnie i tak za karzdym razem gdy się zamyka system, jak to rozwiązać ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mam podobnie z win8, dołączam się do pytania bo nie wiem czy to problem Microsoftu czy samego kompa Odnośnik do komentarza
ciapus4 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mam podobnie z win8, dołączam się do pytania bo nie wiem czy to problem Microsoftu czy samego kompa No to witam w "klubie" i czekam na pomoc. Odnośnik do komentarza
irondick Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Podpinam się pod temat, u mnie ciągła aktualizacja IE11 pomimo tego, że jest on zainstalowany. Zmieniałem nazwę folderu SoftwareDistribution ale dalej pobiera tą aktualizację. Win7 SP1 32bit. Rozszerzenie Windows Update napotkało nieznany błąd Kod 9C48. Czysta świeża instalka systemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi