imaniek Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam, Mam nastepujacy problem. Ostatnia burza pozbawila mnie zasilacza a jak sie potem okazalo rowniez dzwieku w komputerze. Glosniki sa ok bo sprawdzalem na innym sprzecie ale po podlaczeniu sluchawek lub innych glosnikow do komputera nie uzyskuje zadnego dzwieku, jakby zintegrowany dzwiek sz@#$k trafil. Stad moje pytanie czy jest mozliwosc aby moja karta tv mogla teraz pelnic role ktora wczesniej pelnil zintegrowany na plycie dzwiek? Jesli tak, czekam na propozycje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jakby zintegrowany dzwiek sz@#$k trafil. Oby tylko. Jedyne 3.99 zł (+koszt wysyłki), może znajdziesz taniej http://www.allegro.pl/item1047047584_5_1_karta_dzwiekowa_muzyczna_na_usb_3d_od_ss.html Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 czy jest mozliwosc aby moja karta tv mogla teraz pelnic role ktora wczesniej pelnil zintegrowany na plycie dzwiek? Czy nie byłoby warto napisać chociaż jak to karta TV ? Wróżenie z fusów nie bardzo mi wychodzi. Odnośnik do komentarza
imaniek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Czy nie byłoby warto napisać chociaż jak to karta TV ? Wróżenie z fusów nie bardzo mi wychodzi. Z pospiechu o tym zapomnialem, wiec moja karta tv to : Bt878/Fusion 878A Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z pośpiechu to podałeś nazwy chipów na karcie, a nie nazwę samej karty, sprawdź na śledziu czy masz wyjście audio jeśli tak to podłącz głośniki do tego wyjścia. Odnośnik do komentarza
imaniek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Z pośpiechu to podałeś nazwy chipów na karcie, a nie nazwę samej karty, sprawdź na śledziu czy masz wyjście audio jeśli tak to podłącz głośniki do tego wyjścia. tak tez zrobilem ale narazie efekt zaden, wylaczalem tez w biosie zintegrowane audio ale rowniez bez rezultatow, co do nazwy obecnie nie mam mozliwosci podac pelnej, myslalem ze tylko to wystarczy Odnośnik do komentarza
3oo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Sprawdź w menedżerze urządzeń czy przez przypadek nie ma jakichś konfliktów ze sterownikami. IMHO wyłączenie integry w BIOS-ie mija się z celem, bo raczej ta karta TV musi być podłączona do karty dźwiękowej. Przemyśl propozycję @ Tyrol lub zainwestuj w coś na PCI lub PCI-E w zależności od tego jakiego typu sloty masz na płycie głównej. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi