Janis Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Do Fixitpc udaje mi się zalogować tylko, jeśli zaznaczę pole opisane "Zapamiętaj mnie" (Win7 32bit). W domu nie ma problemu, ale z obcego komputera to chyba każdy będzie mógł wejść na mój profil ??? Odnośnik do komentarza
Janis Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Chyba ten problem jest związany z tym, że w przeglądarce Chrome mam zainstalowane rozszerzenie do ograniczania transferu o nazwie Data Compression Proxy. Właśnie sprawdziłem, że kiedy deaktywuje to rozszerzenie -mogę zalogować się bez zaptaszania" Zapamiętaj mnie". A kiedy włączam rozszerzenie, to wyrzuca mnie z Fixitpc natychmiast. Przepraszam za narobienie Hałasu -dawno tu nie byłem i wydało mi się prawdopodobne, że to na Fixitpc coś się zmieniło -a to u mnie przyczyna. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Oczywiście interferencja zewnętrznego rozszerzenia ingerującego w tryb transferu danych jest poza zasięgiem napraw po stronie forum. W kwestii logowania nic się nie zmieniło. Zmiany to dopiero nadejdą za jakiś czas, gdy zostanie wykonana aktualizacja do IPB4 (radykalna zmiana). Niemniej do tego daleka droga, jest zbyt dużo bugów i oczekuję na jakąś solidniejszą wersję końcową. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi