Rexus Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, mam problem z myszką i klawiaturą (jakby się poprzestawiały). Wcześniejszego dnia było wszystko ok dzisiaj wchodzę na komputer, klawiatura ma automatycznie włączony capslock oraz nie działają klawisze typu "delete" "alt" "ctrl" za to myszka cały czas np, przy przeglądaniu internetu zaznacza tekst sama. Postanowiłem wejść do biosu ale przy wyświetleniu się opcji "kliknij del aby przejść do biosu" nic się nie dzieje chociaż duszę w ten klawisz "delete", następnie zresetowałem bios uefi nic to nie pomogło myszka i klawiatura nadal tak dziwnie działa, nie wiem o co może chodzić proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kawa, Cola lub kot szukał myszki i przypadkowo rozlał. Rozbierz klawiaturę i zobacz czy nie widać śladów. Inna ewentualność to podłączone jakieś dodatkowe urządzenie, które powoduje konflikty. Miałem taki efekt po podłączeniu klawiatury systemu alarmowego przez port Com. Myszka śmigała po ekranie i czasami robiła dwuklik. Ale było wesoło kiedy odpalała mi różny soft z pulpitu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi