Przemo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam, Niedawno zaczął mi się restartować komputer w niewyjaśnionych okolicznościach. Zazwyczaj tylko minuta - dwie podziała w normalnym trybie i restart. Tryb awaryjny działa bez problemu nawet i godzinę Próbowałem reinstalacji, ale również się restartuje w dowolnym dla siebie czasie. Czyściłem, usuwałem czym się da i dalej to samo. Bawiłem się pamięciami bo też czytałem o nich i nic nie pomogło. Vista HP SP2, laptop Toshiba A300. Proszę o pomoc Addition_02-11-2015_12-04-18.txtFRST_02-11-2015_12-04-18.txtShortcut.txt Odnośnik do komentarza
Diakon Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jaki typ zasilacza? masz możliwosci na próbe zamiany na inny? Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To jest laptop, nie bardzo mam możliwość wymiany zasilacza Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tematem zajmie sie zapewne Picasso - a jest co robić patrząc na logi. Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czekam w takim razie nie cierpliwie na Picasso Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Up... Mogę prosić o pomoc ? Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To jak uda sie cos komuś pomoc w tej sprawie? Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Masz pliki minidump? Najbardziej podejrzane są sterowniki. Przywracałeś system z recovery czy instalowałeś z płyty? Zaraz po instalacji też się tak zachowywał? Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Niestety w tym katalogu pusto. Nie bawiłem sie wcześniej i nie instalowałem nic z płyty. Recovery odpada bo mam ważne dane na dysku. Odnośnik do komentarza
dragolice Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Napisałeś w pierwszym poście, że próbowałeś reinstalacji stąd moje pytanie jak to robiłeś. Chyba, że coś źle zrozumiałem.Klik - Punkt numer 5. Testowo odinstalował bym deamona. Jeśli problem pojawił się po instalacji jakiegoś softu to wywalaj po kolei. Plik minidump być może zawęził by grono poszukiwań. Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pisałem ze próbowałem reinstalować ale praktycznie na samym początku restartowal sie wiec tak jakby go nie było Ustawiłem jak w pkt. 5 i dalej nic nie mam i nie zatrzymuje sie na bsod. Już tracę cierpliwość do niego ... Aaa daemon odinstalowany, ale nie wiem co było instalowane wcześniej. Podobno tak sie stało nie wiadomo skąd. Odnośnik do komentarza
Przemo Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A czy Picasso może spojrzeć na logi? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi