Mamed Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Problem polega na tym że MHDD nie widzi dysku. Dysk jest jedynym dyskiem w komputerze, wpięty w port 1 ustawiony na master włączone jest też IDE i nic nie trybi. Oświećcie mnie bo pewnie jestem durniem i coś spieprzyłem. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Pokaż fotkę. Dysk prawdopodobnie będzie na porcie 6. Odnośnik do komentarza
Mamed Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Trochę ciężko żeby był wpięty w port 6 bo są 4 (micro ATX wiem nic o tym nie pisałem), a co do portów to sprawdzałem pod każdym i nic. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja nie piszę w który fizycznie port wpięty jest dysk tylko na którym porcie w MHDD może być widoczny. co do portów to sprawdzałem pod każdym i nic Czy mam rozumieć, że widzisz w MHDD więcej portów i pod żadnym swojego dysku? Odnośnik do komentarza
VPN Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jaka wersja MHDD? To jest dysk ATA (IDE) czy SATA? Jeśli ATA - jest ustawiony zworką jako master? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi