Kornat Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników. Od jakiegoś czasu mam problem z ASUSem K53SV. Problem polega na braku rozpoznania sterownika. Próbowałem odinstalować i zainstalować wszystko od nowa i nawet tym sposobem i nadal nic http://www.hotfix.pl/naprawa-sterownika-usb-dla-komunikatu-nie-rozpoznano-urzadzenia-usb-a367.htm Tak to wygląda oraz z menagera urządzeń (bluetooth musiałem wyłączyć, ponieważ po update sterowników, komputer wywalał BlueScreena STOP 0x0000007e) Wiem, że nie mam sterownika do obrazowania, próbowałem zainstalować sterownik ze strony producenta, ale bez skutku Reinstal czystego systemu również nie pomógł Poniżej logi. P.S. Jak można prosiłbym również rzucić okiem czy w systemie są jakieś zbędne programy itp. Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Edytowane 28 Października 2015 przez picasso Temat założony w nieodpowiednim dziale. Przenoszę do Windows. Logi z przestarzałego OTL nie są tu brane pod uwagę i je usuwam. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi