pabl00 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Tak więc mam internet radiowy podłączony do routera. Od zawsze mam to samo IP, ale dostaje bany za kogoś innego...możliwe? Pomijając że IP wewnetrzne się zmienia, jak zewnetrzne jest to samo. Usługodawca z tego co się dowiedziałem daje kilku użytkownikom to samo IP. Czyli z jednego zewnętrznego IP korzysta kilku czy kilkunastu uzytkowników. Nie mam publicznego IP swojego. Dostawca NAt-uje swoich użytkowników swoim publicznym IP i pewnie ktoś inny nabroił a wszystkim dzielącym publiczny IP dostaje się za to. Co na to poradzić? Edytowane 19 Października 2015 przez pabl00 Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Proxy Ostatni punkt w sekcji Zalety. Odnośnik do komentarza
pabl00 Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Teraz znaleźć dzialające i darmowe proxy.. Probowałem już kilka i w ogóle nie wczytuje stron. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi