marcin1999 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam , Chciałbym wzmocnić mój stary komputer. Sprzęt jest złożony od 2008 roku i od tej pory zmienił się tylko system , dołożyłem RAM oraz wymieniona była grafika. Z tej okazji ,że w wkrótce będą moje imieniny pomyślałem o modernizacji. Budżet bardzo ograniczony- myślałem o wymianie karty graficznej na jakiś mocniejszy ,wydajniejszy model. Trudno mi powiedzieć o możliwości cenowej załóżmy ,że do 500 zł. Proszę o podawanie konkretnych modeli zwracając uwagę na moje pozostałe podzespoły ,które na chwilę obecną raczej pozostaną. z góry dziękuje za wszelkie sugestię. Odnośnik do komentarza
toska78 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam, do tego komputera (a dokładnie procesora) nie opłaca się dawać droższej, lepszej karty. Nie będzie zauważalnego wzrostu fps-ów w grach. Odnośnik do komentarza
marcin1999 Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 No oczekiwałem bardziej szczegółowej odpowiedzi. Jakieś inne sugestie? A jeśli procesor to jaki do tej płyty głównej - jaka wtedy karta graficzna? Co z zasilaczem? Może ktoś mnie tu uświadomic? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi