picasso Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 u mnie teraz forum ładuje sie jakieś 30 sekund... U mnie nie, strona wchodzi mi błyskawicznie. Czy ktoś jeszcze widzi to co zord? Odnośnik do komentarza
zord Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jest już normalnie ale nieraz muli i ładuje się po kilka kilkadziesiąt sekund tak jak jeszcze pare minut temu Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Hmmm, ja tu te "kilka minut temu" byłam i tego nie widziałam. Od przełomu 8/9 kwietnia w ogóle nie widzę już żadnych problemów ze stroną, przesiedziałam tu ostatnie dni dość intensywnie, by mieć potwierdzenie. Wszystkie problemy wyglądają na rozwiązane. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam! Jak już w pisałem 09.04 tak dzisiaj potwierdzam iż od kilku dni nie odnotowałem dłuższych przestojów podczas korzystania z forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jestem tutaj praktycznie non-stop od kilku dni. Żadnych problemów nie zauważyłem od chyba 8 kwietnia... Odnośnik do komentarza
krokus Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wszystkie strony otwierają się w sekundach - jest super Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Jeśli nie wystąpi tu żaden problem do kilku następnych dni, otrę pot z czoła i temat idzie do zamknięcia. PS. Błędem IPS z dziś nie ma się co przejmować, potwierdziłam to u dostawcy, nie jest to nawet związane z nami bezpośrednio. To serwer był resetowany i utraciliśmy połączenie na krótki czas. Edycja 18.04.2011 - Problemów żadnych nie widzę, nikt nic nie zgłasza, strona chodzi szybko. Temat zamykam. Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi