L33TKR3W Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Witam!Jestem tutaj nowy i mam parę problemów. 1. Gdy przeglądam internet (Google Chrome) to automatycznie mi się zamyka, zdarza się rzadko - jednak się zdarza. 2. Wszystkie programy praktycznie muszę włączać w trybie zgodności, lub jako Administrator (chociaż ja jestem Administratorem) - muszę tak robić, aby gry czy programy się uruchomiły. 3. Przeglądarka fotografii systemu Windows nie chce się włączyć, klikam dwa razy na jakiś obrazek i nic - musiałem ściągnąć inną przeglądarkę fotografii. 4. Mam problem z programem RocketDock i niekiedy gdy naciskam na jakiś program, czy grę to pasek mi się wyłącza i muszę uruchomić znowu ponownie ten ciekawy program - zdarza się często. 5. Counter Strike 1.6 - Nie wiem czy tutaj jest odpowiednie miejsce na napisanie tego problemu, ale napiszę. CS nie chce mi się niekiedy włączyć, to znaczy klikam dwa razy na ikonę i w ogóle się nie włącza - reinstall pomaga, jednak jest to uciążliwe ciągle reinstall.6. Na niektórych ikonkach jest widoczna żółta kłódka - chcę to zmienić, nigdy wcześniej tak nie było.Teraz czas na specyfikację, więc : - Laptop z 2010 roku- Firma : ASUS- Procesor : Intel® Core i3 CPU M379 @ 2.40GHz- Zainstalowana pamięć (RAM) : 3,00GB- Typ systemu : 64-bitowy system operacyjny- Karta graficzna : ATI Mobility RADEON HD 5470 GRAPHICS / 512MB- System operacyjny : Windows 7 (Seven) Home PremiumProszę Was wszystkich o pomoc, nie piszcie głupich postów typu - "Kup nowy komputer", czy coś w tym rodzaju.POZDRAWIAML33T KR3W Odnośnik do komentarza
L33TKR3W Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 @Refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi