wodeczka94 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Cześć! Mam problem z windows 7. Podczas uruchomienia na początku nie mogłem sie zalogować. Podczas wpisywania hasła i klikaniu Enter nic sie nie działo, po restarcie mogłem sie juz zalogować, ale wyskakuje mi komunikat: ,,System Windows napotkał problem krytyczny i zostanie ponownie uruchomiony w ciągu jednej minuty. Zapisz teraz swoją pracę"Komputer dzień przed wyłączyłem normalnie, nic się z nim nie działo niepokojącego. Próbowałem przywrócić system, lecz nic to nie dało. Po przywróceniu znowu przy 1 uruchomieniu nie mogę się zalogować(sytuacja jak wyżej), po restarcie juz moge, ale wyskakuje błąd. Dodatkowo zauważyłem, że nie mam nazwy użytkownika przy procesach w menedżerze zadań i nie mogę uruchomić mscofnig.Tryb awaryjny działa normalnie. Addition.txt FRST.txt GMER.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
wodeczka94 Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Odłączyłem internet, i system uruchamai sie normalnie, w menedżerze zadań istnieje nazwa uzytkownika, nie restartuje sie system... Co to moze byc? Odnośnik do komentarza
Nevan Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 W logach widać ślady adware, ale tym zajmiemy się później. Sprawdź, czy problem występuje podczas czystego rozruchu. Instrukcje tutaj: KLIK Odnośnik do komentarza
wodeczka94 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Niestety, problem dalej występuje. Dodatkowo, jak mam ten błąd krytyczny, to podczas próby wejścia w mscofnig wyskakuje:,,Nie można utworzyc bazy danych mapowania punktu końcowego" Odnośnik do komentarza
Nevan Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Rozumiem, że gdy zmieniałeś opcje w msconfig, byłeś w Trybie awaryjnym? Odnośnik do komentarza
wodeczka94 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie, odłączyłem internet Taka sprawa, że odłączam internet, i moge robic co chce ile chce, podłącze kabel, i po 2-6 minutach bład znowu wyskakuje. Zauwazylem, ze wykrzacza się proces lsass.exe i znika nazwa uzytkownika w menedzerze zadan :/ Odnośnik do komentarza
Nevan Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Zrób nowe logi FRST (FRST.txt i Addition.txt) z normalnego startu, gdy masz odłączony internet. Odnośnik do komentarza
wodeczka94 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nowe logi Edit: Błąd naprawiony (jak na razie) Na innym forum poradzono mi zrobienie chkdsk(co nie pomogło) oraz komendy sfc /scannow. Po 2 komendzie co prawda wyskoczyl komunikat, ze nie mozna bylo wszystkiego naprawic, ale po ponownym uruchomieniu komputera w koncu nie wywala komunikatu Dzięki za pomoc! Pozdrawiam Paweł Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Nevan Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dzięki za poinformowanie. Niestety logi, które wstawiłeś, wyglądają na uproszczone, prawdopodobnie z powodu tego problemu, który miał miejsce. Zrób proszę nowe, w normalnym trybie. Odnośnik do komentarza
wodeczka94 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Nowe logi Addition.txt FRST.txt GMER.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi