Rafael22peb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dokładnie tak samo tylo klikasz na partycję na której masz zainstalowany system. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dokładnie tak samo tylo klikasz na partycję na której masz zainstalowany system. I aby zakoczyc dzialanie Klik na EXIT a nastepnie na REBOOT Tak?? Odnośnik do komentarza
Rafael22peb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 I aby zakoczyc dzialanie Klik na EXIT a nastepnie na REBOOT Tak?? TAK Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tylko skomentuję, że instrukcję, by nie ładowało się w kółko Recovery zaznaczyłam już na samym początku (!) w tym punkcie: 3. Reset komputera i oby się uaktywniło zrzucanie. Po nim upewnij się, że PQSERVICE nie ma już flagi boot, ta ma być ponownie przypisana do dysku z systemem. Czyli w Zarządzaniu komputerem dla dysku z systemem ma widnieć opis System. Ominąłeś tę instrukcję i stąd niepotrzebna panika i wydłużenie tematu. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ominąłeś tę instrukcję i stąd niepotrzebna panika i wydłużenie tematu. Święta racja! Do tego jestem w pełni świadomy,że w takich przypadkach kłania się moja amatorszczyzna co doprowadza do takich sytuacji i problemów. Nic straconego! Na drugi raz będę bardziej uważał i wyciągnę konsekwencje. A tak na marginesie to udało mi się chociaż uruchomić system. Ufff! Fakt,że teraz trzeba zaczynać całą procedurę aktualizacji,instalacji itd, ale udało się. Dziękuję wszystkim za wszelką pomoc!!! Proszę o zamknięcie tematu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi