MaChO Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie mogę zainstalować MS Office. Miałem wcześniej wersję 2010 i nie uzywałem jej. W końcu ją włączyłem i automatycznie zaczęła się jakaś instalacja - ten sam błąd. Stosowałem to co tu - a konkretnie ręczne usuwanie starego programu. https://www.fixitpc.pl/topic/14100-office-2007-wyskakujace-okna-instalacyjne/ Niestety dalej bez skutku. Nie mam pojęcia co zrobić. Odwiedziłem różne fora, próbowałem różnych metod i nic. // Gdy próbuję instalować ten program na na pulpicie tworzą mi się dziwne rzeczy: Odnośnik do komentarza
Darom Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mi się tak nie dzieje. Odnośnik do komentarza
MaChO Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja się nie pytam co Ci się dzieje a co nie. Ja się pytam w czym problem jest. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wyjaśnij dokładnie co to znaczy "W końcu ją włączyłem itp." oraz "gdy próbuję instalować". Z czego chcesz instalować. Pakiet legalny? Odnośnik do komentarza
MaChO Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pakiet z google. Jednak nawet jak instaluję oficjala z trialem to i tak jest to samo. Wyjaśnienie jest takie: Jakiś czas temu miałem format. Dzisiaj potrzebowałem użyć MS Office World i po włączeniu programu uruchomił się jakiś konfigurator. Oczywiście coś chciał instalować ale nie mógł tego zrobić z racji błędu, który wyżej opisałem. Pominięcie tej instalacji wiąże się z zamknięciem programu. Usunąłem program i wszystkie te pliki językowe i inne tak jak poradzili innej osobie w linku wyżej. Bez skutku. Przy każdej nowej próbie instalacji programu MS Office pojawia się błąd 1920 o braku uprawnień a przy tym jak już anuluję to - bo jestem zmuszony do tego z powodu błędu - to na pulpicie stworzył się ten syf (ss wyżej). Zmieniałem uprawnienia w rejestrze i plikach - czyściłem rejestr i tak dalej. Bez skutku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi