TheSlowik1997 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam. Ostatnio(czyli od 1roku) bardzo dużo zacząłem grać na lanie .Grałem w takie tytuły jak: CS 1.6MinecraftBattlefield VietnamThe Settlers 3Kozaki i powiem szczerze, że fajnie spędziłem grane godziny . Chciałem pograć w coś nowego(nie chodzi mi o nową grę tylko coś w co jeszcze nie grałem i udźwignie mój sprzęt), jednak ciężko coś mi znaleźć . Specyfikacja moich trzech kompów:1. Procek i5-2400 3.1GHz(4 rdzenei), Ram 8GB, Grafa GTX 960 4GB, Win7 64Bit.2. Procek Quad Q6600 2.4GHz(4 rdzenie), Ram 1GB(zamierzam dokupić), FX5700 128Mb(też słabo), WinXP 32Bit.3. Procek AMD Sempron 3000+ 1.8GHz(chyba[1 rdzeń]), Ram 1.2GB, GeForce 7300GT 256MB ddr3, WinXP 32Bit. Chciałbym pograć w jakiegoś FPSa (bez potworów, mutantów itp...) lub jakiegoś dobrego RTSa (Najlepiej w 2D i podobnego do Settlersów, ale nie musi).Żadnych wyścigów, RGPów lub innych gier z potworami, dużą brutalnością. Przekleństwa i dobry humor w grze oczywiście mile widziane . Z FPSów fajnie by było jak by ktoś podał może coś w podobne do Battlefielda .Zna ktoś coś fajnego? Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Chciałem pograć w Arma ale na Win7 nie działa . Oblukam Battlefield 2 . CoD War at World mam oryginał więc będzie łatwiej . Niestety na obrazie płyty gra nie chce się uruchomić . Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Battlefield 2 fajny jest na Lana . Jednak może znacie jakąś jeszcze giere??? Odnośnik do komentarza
Aro Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 PROJECT REALITY! Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki . Sprawdzę . Może jeszcze jakaś gra??? Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Quake! Stary ale jary Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Cytuje część mojego pytania: "Chciałbym pograć w jakiegoś FPSa (bez potworów, mutantów itp...) lub jakiegoś dobrego RTSa(Najlepiej w 2D i podobnego do Settlersów, ale nie musi)." Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To simsy hehe Red Alert 2 bardzo godny polecenia, no ale tam giną ludzie więc raczej odpada Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Simsy na Lana :|. Nie da rady. Zresztą Simsy to nie jest trafiona gra . Cytuje moje słowa zawarte w temacie: "Żadnych wyścigów, RGPów lub innych gier z potworami, dużą brutalnością." Brutalność-nie miałem na myśli zwykłego zabijania ludzi tylko np. gdy kogoś zabijesz to krew sika na wszystkie strony lub latające flaki(nie dosłownie) człowieka lub jakiegoś mutanta czy potwora... itp, itd. Skrótem mówiąc nie chce aby gra zawierała dużej ilości krwi, bardzo brutalnych scen w grze(urywane członki ciała, wszędzie krew itp.). Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Red Alert 2 to nie wiem. Za stanowie się. Chociaż z tego co widzę w necie to nie bardzo o to mi chodziło. Jeśli chodzi o RTSy to chodziło mi bardziej coś jak Settlersy czy Kozaki. Najlepiej, żeby gra była po Polsku lub, żeby była możliwość zainstalowania spolszczenia. Jeśli nie będzie opcji Polskiego, to się mówi trudno. Jakoś przeżyje . Jednak pograł bym w jakiegoś FPSa z chęcią . Odnośnik do komentarza
janton Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jeśli jednak wzięło Cię na FPSy to skoro grałeś w CS'a 1.6 to może warto dać szansę CS:GO? Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie csgo!!! Nie będę na to wydawał ponad 40zł. Inne propozycje??? Odnośnik do komentarza
Penicylina Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 -Robocraft -Tzar: Ciężar Korony, -BattleField: 2142-BattleField 1942, -Call of Duty 4 command & conquer generals Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Ta wersja mi się bardziej podobała od wyżej wymienionej tylko, że miałem niestety demo Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Robocraft nie zbyt przypadł mi do gustu. Tzar: Ciężar Korony wydaje się być ciekawą grą . Zobaczę . Battlefield 2142 nie podoba mi się. Ja wole napierdalanki do ludzi . Battlefield 1942. Z pewnością zagram. Chociaż nie wiem czy jest opcja grania na Lanie. Call of Duty 4 nie pójdzie mi na dwóch kompach, których specyfikację podawałem na górze. Obie części Command & Conquer Generals mi się nie podobają. Jeszcze jakieś propozycje??? Odnośnik do komentarza
Penicylina Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Battlefield 2142 jest o wojnie w przyszłości i występują w niej jedynie ludzie plus do tego sprzęt sterowany przez nich np. mecha-roboty czy tam specjalistyczne pojazdy wojskoweSerie Battlefield są tworzone specjalnie pod gry multiplayer ich głównym celem są własnie rozgrywki przez internet.Są strasze wersje call of duty, które będą Ci działać. Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 O Call of Duty to wiem . Dzięki . Jeszcze jakieś pomysły??? Odnośnik do komentarza
katanka1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Co prawda gra stara a gatunek to strategia ale polecam Age of Empires II. Nadal wiele osób w to gra :-) Odnośnik do komentarza
TheSlowik1997 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 hmmm... Sam się nad tym zastanawiałem . Oblukam . Jeszcze jakieś pomysły??? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi