thevirusplw Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 witam tak jak w temacie nie mogę uruchomić programu ccleaner ani rejestru. Przeskanowałem komputer antywirusem niestety nic nie pomogło ;( Dodaje pliki z programu frst, z tego co widziałem często o to prosicie to powinno przyspieszyć całą operacje. Z góry dziękuje za pomoc. EDIT/ Udało mi się uruchomić ccleaner zmieniając jego nazwę , jednak szukam rozwiązania a nie obejścia problemu. Druga sprawa, proszę mi polecić dobry program antywirusowy który także skanuje od wszelakich robaków, teraz używam darmowego Avira, jednak wiadomo jak to jest z darmowymi programami ... Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Otwórz Notatnik i wklej w nim: HKLM-x32\...\Run: [CMD] => cmd.exe /c start http://gangnamgame.org&& exitIFEO\adwcleaner_5.005.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\AnVir.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\AutoLogger.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\avz.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\CCleaner.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\CCleaner64.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\FRST.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\FRST64.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\HiJackThis.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\regedit.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RegWorks.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RSIT.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RSITx64.exe: [Debugger] svchost.exeFF Plugin HKU\S-1-5-21-117099339-1064191922-458739453-1001: ubisoft.com/uplaypc -> D:\Gry\settlers\Data\Base\_Dbg\Bin\Release\orbit\npuplaypc.dll No FileEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). Jeśli będzie OK, to będziemy kończyć:Otwórz Notatnik i wklej w nim: DeleteQuarantine: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix (NAPRAW).przez SHIFT+DEL usuń pozostały folder C:\FRST. jessi Odnośnik do komentarza
thevirusplw Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Wygląda na to, że pomogło. Dziękuję i jeszcze raz zapytam o program antywirusowy godny polecenia aha i czy powinienem się tym martwić, tzn czy powinienem zmienić hasła, czy mógł to być jakiś keylogger? Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Otwórz Notatnik i wklej w nim: DeleteQuarantine: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix (NAPRAW).przez SHIFT+DEL usuń pozostały folder C:\FRST. czy powinienem się tym martwić, tzn czy powinienem zmienić hasła, czy mógł to być jakiś keylogger? Nie widzę takiej potrzeby. jeszcze raz zapytam o program antywirusowy godny polecenia w taką dyskusję wolę się nie wdawać, bo każdy Antywirus ma swoje wady i zalety. jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi