wiesiek21 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jak wyżej mam blokadę kamerki i głosu na Skype , dotąd jakoś sobie radziłem ale ten wirus mnie załatwił Załączam logi w załączniku Laptop Toshiba Satellite C50-B-14D System Windows 8.1 Enterprisse Eset Smart Security 8 Pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie widzę tu żadnej infekcji. Kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {3627FE71-B247-49EB-A35A-FD05F7C8897B} - \Trojan Killer -> Brak pliku <==== UWAGAFF Plugin: @foxitsoftware.com/Foxit Reader Plugin,version=1.0,application/vnd.fdf -> C:\Program Files (x86)\Foxit Software\Foxit Reader\plugins\npFoxitReaderPlugin.dll [brak pliku]S3 SIVDriver; \??\C:\Windows\system32\Drivers\SIVX64.sys [X]EmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW). Jak tylko zauważysz, że @Picasso zaczyna pomagać na forum, to zgłoś swój temat w tym (lub podobnym, uaktualnionym) temacie: http://www.fixitpc.p...bez-odpowiedzi/ jessi Odnośnik do komentarza
wiesiek21 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Od kilku dni na skype nie ma obrazu wideo ( skype nie widzi kamerki ) i brak głosu . Jak do kogoś dzwonię to jest sygnał ale ten ktoś mnie nie słyszy natomiast ja słyszę jego . Skanowałem swoim antywirusem i nic nie znalazł , Trojanem Killerem coś tam znalazł i usunąłem ale nie pomogło . HitmanPro 3.7.9 znalazł trochę śmieci ale problem dalej był. Pomyślałem sobie że może mam wirusa ukash znalazłem w necie info jak go usunąć ale nic nie pomogło . Uruchamiałem naprawę z wiersza polecenia jako administrator z opcją : chkdsk /r i z włożoną płytą systemu po restarcie laptopa i nic sfc/scannow w wierszu polecenia też nie pomogło .Usunąłem skype i wszystkie pozostałości ręcznie a następnie zainstalowałem z powrotem.Ściągnąłem z neta najnowszy Driver Pack Solution i program ten nie znalazł sterowników dla tego laptopa. Pani Jessi zrobiłem wszystko tak jak Pani zaleciła ale nie pomogło. Pozdrawiam Addition.txt FRST.txt Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi