dawidmikulski Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam , przy próbie urochomienia CCleanera nic się nie dzieje , to samo z włączaniem edytora rejestru, szukałem na tym forum jest już identyczny problem opisany , ale zgodnie ze wskazówkami iż każdy scenariusz jest inny nie podejmowałem działań na własną rękę. Tutaj link do artykułu. Wklejam logi z GMERa i FRSTa do wglądu i bardzo proszę o pomoc. Wydaje mi się że problem mógł powstać po instalowaniu gry Stronghold 2 oraz później spolszczenia. Nie dość że gra nie chciała się uruchomić, potem nie można było jej odinstalować. Myślę że inną przyczyną mógł być też powrót do systemu WIN 7 z WIN 10, który mi się nie spodobał i działał okropnie wolno. Dlatego wróciłem do siódemki. FRSTa uruchomiłem dzięki wskazówkom aby zmienić jego nazwę. Załączam dokumenty. Z góry dzięki za pomoc gmer.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 1) Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {286E6FE0-0A85-442C-BC57-95E68BC7475F} - \Microsoft\Windows\Windows Activation Technologies\ValidationTask -> Brak pliku <==== UWAGATask: {2F57269B-1E09-4E2D-AB1E-B0FDAC7D279C} - \Microsoft\Windows\WindowsBackup\ConfigNotification -> Brak pliku <==== UWAGATask: {AC4E5ACF-89F7-4220-BA21-81EE183975E2} - \Microsoft\Windows\Application Experience\AitAgent -> Brak pliku <==== UWAGATask: {CEE64558-E1A7-4D9D-80A7-2001912BE5B5} - \Microsoft\Windows\MemoryDiagnostic\CorruptionDetector -> Brak pliku <==== UWAGATask: {E91A370E-1E8A-480F-BA32-2B0948F969FC} - \Microsoft\Windows\Windows Activation Technologies\ValidationTaskDeadline -> Brak pliku <==== UWAGATask: {FA2BC0A6-8D4B-458A-85C8-2B8C72487513} - \Microsoft\Windows\MemoryDiagnostic\DecompressionFailureDetector -> Brak pliku <==== UWAGAHKLM-x32\...\Run: [] => [X]IFEO\adwcleaner_4.204.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\AnVir.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\AutoLogger.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\avz.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\CCleaner.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\CCleaner64.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\FRST.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\FRST64.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\HiJackThis.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\regedit.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RegWorks.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RSIT.exe: [Debugger] svchost.exeIFEO\RSITx64.exe: [Debugger] svchost.exeEmptyTemp: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST.exeUruchom FRST i kliknij przycisk Fix (NAPRAW).Powstanie plik fixlog.txt.Daj ten log. 2) Zrób nowe logi FRST - już bez Shortcut. jessi Odnośnik do komentarza
dawidmikulski Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzięki za pomoc aplikacje już się uruchamiają Załączam logi. Addition.txt Fixlog.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Tak, chyba możemy kończyć: Otwórz Notatnik i wklej w nim: DeleteQuarantine: Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix (NAPRAW).przez SHIFT+DEL usuń pozostały folder C:\FRST. jessi Odnośnik do komentarza
dawidmikulski Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzięki Jessica Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi