johhny95 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam Jaką przeglądarkę polecacie na stary komputer? Chodzi o to żeby pobierała jak najmniej rami Odnośnik do komentarza
Przemek141 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Mozesz poszukać archiwalnej wersji przegladarki np firefox albo opery... I co wgl rozumiesz przez "stary komputer"? Jakiś pc z duronem 600mhz i 256mb ramu? Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie no aż tak stary to on nie jest:)Pentium Dual Core T4300 3 GB ramu W tym momencie jest tu chrome , ale osoba która go używa tego kompa dużo gra na fb co skutkuje bardzo dużym apetytem na ram. Podczas otworzenia jakiej gry na fb zużycie ramu osiaga nawet 2.7 GB Odnośnik do komentarza
Przemek141 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Patrz co znalazłem http://www.download.net.pl/szukasz-lekkiej-przegladarki-na-slaby-komputer-sprawdz-k-meleon/n/3970/ k-meleona nie probowalem ale w tej reklamie chwala go bardzo Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kiepsko u niej z rozszerzeniami Odnośnik do komentarza
Przemek141 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No to nie wiem, ale wydaje mi się że nawet jak bedzię już ta lekka przeglądarka to adobe flash nadal pozostanie taki sam i zżerać RAM bedzie tak samo.... Odnośnik do komentarza
johhny95 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Dzięki dzięki. wpadłem na nowy pomysł jak sobie z tym poradzić. Jutro wcielę go w życie i zobaczę jaki będzie efekt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi