ewenement Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam Mam następujący problem. Zainstalowałem wczoraj windows 7 professional przy instalacji wybrałem opcję, że później wpiszę klucz(mam naklejkę na obudowie). Zainstalowałem Eseta, zrobiłem aktualizacje windowsa już prawie wszystkie jak nie wszystkie i podczas uruchamiania ponownie komputera bardzo długo widnieje napis "Przygotowanie do konfigurowania systemu Windows. Nie wyłączaj komputera." Wczoraj przed wyjściem z domu widniał ten napis ponad pół h i tak zostawiłem komputer. Dziś podchodzę do komputera a tu czarny ekran i w prawym dolnym rogu napis "ta kopia systemu windows nie jest oryginalna". Więc dałem CTR+ALT+DEL i uruchomiłem ponownie komputer. I znów już ponad pół h "Przygotowanie do konfigurowania...itd." Mam nadzieje, że niedługo to zniknie i uruchomi się system normalnie lub pokaże się czarny ekran i w prawym dolnym rogu napis "ta kopia systemu windows nie jest oryginalna". Jak wtedy wpisać oryginalny klucz??? Jak poradzić sobie z tym problemem? Czy to normalne? Czemu tak się dzieje? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czy to normalne, żeby tyle czasu trwało te przygotowywanie do konfigurowania??? Czekam od rana i cały czas to samo. Zależy mi na czasie. Z tego co kojarzę to zaledwie kilka aktualizacji zrobiłem po ostatnim uruchomieniu komputera jakieś 5-10 Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Niestety nie działa windows+r Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 uruchomiłem menadżer zadań następnie plik i "nowe zadanie(uruchom...) wpisałem (explorer, później control.exe) i niestety nic się nie otwiera... proszę o pilną pomoc bo nie chcę ponownie resetować komputera i czekać kilka godzin na przygotowywanie systemu do kofniguracji Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Udało się!!! naprawa systemu pomogła... uruchomił się ponownie wycofał zmiany i pulpit zobaczyłem. wpisałem klucz i aktywacja powiodła się komu pomógł temat niech mi podziękuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi